BAZA DE TRATAMENT

Personalul specializat va ajuta sa scapati de dureri si sa va relaxati

Baza de tratament al Complexului Anna

Magnetoterapia

Magnetoterapia este o tehnica moderna de tratament care are efecte pozitive in combaterea stresului si a oboselii cronice si este recomandata si in recuperarea medicala ortopedica (post fracturi).

Biostimulare Laser

Biostimularea cu laser este technica medicala care foloseste laser de joasa putere pentru a stimula sau inhiba anumite functii celulare. Terapia cu laser are multiple aplicatii in fizioterapie, de la terapia durerii pana la biostimularea celulara.

Masaj Medical | Masaj Relaxant

Masajul medical reprezinta utilizarea acestuia in tratamentul diferitelor afectiuni, si are ca obiectiv favorizarea proceselor de vindecare si de recuperare functionala, alaturi de alti factori terapeutici.

Hidroterapie

Baile sunt cele mai solicitate proceduri in hidroterapie. Ele sunt de mai multe feluri: bai carbogazoase care au ca efect un masaj fin care da o hioeremie activa, scazand barajul periferic. In acest fel tensiunea arteriala scade, ritmul cordului devine constant cu afluxul coronarian mai bogat; bai de plante care au un efect tonifiant, relaxant.

Kinetoterapie

Kinetoterapia sau “gimnastica medicala” reprezinta una din cele mai importante etape ale recuperarii medicale. Scopul ei este sa creasca forta si rezistenta musculara, dar si mobilitatea articulara. Prin kinetoterapie se pot trata numeroase afectiuni. In plus, kinetoterapia este recomandata si persoanelor sanatoase ce vor sa-si imbunatateasca conditia fizica, tonusul si forta musculara.

Fizioterapie

Fizioterapia este practica medicala care, prin intermediul unui ansamblu de terapii fizice (caldura, presiune, lumina, curent electric) folosite atat pentru preventie cat si pentru tratament, dezvolta, intretine si recupereaza capacitatile fizice functionale si motrice individuale. Toate procedurile de fizioterapie sunt noninvazive, nu provoaca durere sau alte senzatii neplacute.