Despre noi

BAILE TUSNAD, HARGHITA

Complex Anna - Baile Tusnad, Harghita

Complex Anna este o unitate hoteliera noua, amplasata in imediata apropiere de centrul statiunii balneo-climaterice Baile Tusnad, cu acces direct din strada principala ce traverseaza statiunea.

Peisaj pitoresc

Camerele hotelului ofera o priveliste superba catre Stanca Soimilor,stanca ce se inalta pe malul drept al Oltului , cu are o inaltime de 824 m, fiind teritoriu protejat datorita florilor fragile precum Telekianum.

Cazare

Hotelul Complex Anna dispune de 70 de locuri de cazare, impartite in camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi si apartamente, dotate cu minibar, telefon cu acces international direct, mobilier ultra modern, baie proprie.

Baza de tratament

In cadrul complexului Anna, exista o baza de tratament care ofera servicii folosind proceduri moderne pentru afectiuni cardiovasculare si proceduri de tip recuperatoriu, aplicate de un personal medical specializat.

Agrement

Oaspetii hotelului pot avea acces si la facilitati suplimentare precum sala de fitness, sauna, jacuzzi, biliard, bai cu plante.

 • Wi-Fi gratuit

  Internet de mare viteza gratuit in raza complexului, prin intermediul conexiunii Wi-Fi.

 • Parcare

  Complexul beneficiaza si de o parcare generoasa pentru oaspetii cu autoturisme personale.

 • Restaurant

  Doua sali de restaurant avand o capacitate de 140 totala de locuri, din care una este de tip modular, putand fi transformata in sala de conferinte, simpozioane, sau folosita pentru organizarea evenimentelor private de tip nunti, petreceri, etc.

 • Terasa

  Terasa cu o capacitate de 100 de locuri, perfecta pentru relazare intr-o zi calduroasa de vara.