Complexul „ANNA”

Este situat in Statiunea balneoclimaterica Baile Tusnad, pozitionata in partea sudica a Depresiunii Ciucului, la o altitudine de 650 m, intre Muntii Harghita si Bodoc, intr-un splendid defileu al Oltului. Pozitia sa ii confera un cadru deosebit de pitoresc, cu aer puternic ozonat, bogat in aerosoli si ioni negativi care fac ca statiunea sa dispuna de un bioclimat montan tonic, favorabil reconfortarii psihice. Despre apele minerale din zona Tusnadului exista dovezi scrise inca din a doua jumatate a sec. XVIII, in care se mentioneaza existenta unor izvoare de ape minerale cu efecte curative, folosite de catre localnicii satelor din apropiere. Denumita „Perla Ardealului”, Tusnadul este una dintre cele mai frumoase asezari balneare din tara noastra.

Hotelul Anna din Baile Tusnad, dispune de cazare in camere de 3*, baza de tratament si wellness, restaurant si bar, precum si sala de conferinte. Complexul Hotelier Anna, va ofera sejururi cu tratament bio-balnear, alimentatie naturista si relaxare, la un inalt nivel calitativ al serviciilor.

Cazarea se poate face in 32 de camere, cu o capacitate de 72 locuri, dispuse astfel: 8 camere nivelul parter, 12 camere nivelul 1, si 12 camere nivelul 2, toate camerele avand ferestre si vederea catre munte. Camerele se pot ocupa atat in regim single, cat si in regim double, avand atat paturi twin (27), cat si matrimonial (11). Camerele sunt echipate conform normelor si standardelor de clasificare 3*.

Restaurantele din Complexul hotelier Anna, au o capacitate cumulata de 150 de locuri, prin cele doua saloane comunicante, care pot fi separate complet. Aranjamentul flexibil al saloanelor de restaurant, in functie de fiecare solicitare, poate oferi organizarea la cel mai inalt nivel calitativ de evenimente private (nunti, botezuri, banchete, intruniri), cat si la nivel Corporate (cine festive, party-uri de sfarsit
de an, dejunuri si cine business, mese organizate pt conferinte, sedinte, intruniri). Vegetatia luxurianta a terasei Complexului Anna, ofera un loc minunat in care te poti relaxa, servind delicioasele noastre produse, sau bauturi de la cele mai rafinate, pana la cele traditional romanesti. Imbinarea rafinata a meniurilor traditionale, cu cele internationale, face din bucataria Anna, un loc in care papilele gustative vor fi satisfacute la maxim, indiferent de alegerile culinare, singurul regret fiind ca v-ati saturat cu portiile noastre generoase.

Conferintele se pot tine in sala de sedinte cu o capacitate de 150 de locuri in aranjament teatru, cat si in alte doua sali mai mici de capacitati de 20, respectiv 15 persoane. Salile pot fi dotate cu ecran, videopriector, flipchart si sonorizare, toate acestea la cerere.
Coffee break-urile sunt tinute in imediata vecinatate a salii de sedinte, iar oferta este una vasta, de la un coffee break simplu (ceaia, apa si cafea), pana la cele cu patiserie asortata dulce si sarata, fructe proaspete, sandwichuri.

Baza de tratament, pune la dispozitia celor interesati, cazi cu bai carbogazoase calde, aplicatii cu parafina, hidroterapii si fizioterapii, gimnastica medicala, electroterapie. Complexul este dotat cu cabinet medical unde personalul medical calificat va prescrie terapiile, iar cele doua cabinete de masaj va propun diferite terapii de masaj, prin terapeutii nostri calificati.


0